Koncert i Kropsrummet: Tomasz Dabrowski

Kom til intimkoncert med internationalt prisvindende polsk trompetist bosat i KBH. Tomasz har udgivet 7 anmelderroste plader i eget navn, medvirket på at hav af andre plader og spillet med endnu flere meget etablerede navne hele verden over. Han har en gudsbenået tone og overskud i sit spil. Især forbløffede hans kreativitet til hans 30års-fødselsdags-turné, hvor han spillede 30 koncerter på 30 dage i 30 forskellige byer – alle koncerter helt solo og improviserede. Det er dette koncept, det er lykkedes at lokke Tomasz til Kropsrummet med.

Kropsrummet, som til daglig er en klinik for Body SDS kropsterapi med den hyggelige patricier-lejlighed på Nørrebrogade som ramme, er et oplagt sted til at komme tæt på musikken, læne sig tilbage og få en sanselig oplevelse.

Briksen rulles til siden, så man kan slå sig ned på bænke og med puder på gulvet. Der er kaffe, te og snacks og så er det bare med at smide skoene og slappe af, inden man går videre ud i forårsnatten.

Kropsrummet, a Body-SDS clinic, invites you to a special concert with Tomasz Dabrowski, an international award winning polish trumpeter. There will be coffee, tea and snacks provided.

 

  Kropsrummet (en del af Alle Led & Kanter)
  Nørrebrogade 183, 2200 København N, Danmark
  Lørdag 19:00–22:00
  Gratis, donationer til Tomasz er velkomne.

Kropsrummet