Know your ’bro

I inviteres hermed til åbningen af Know your ‘bro, Nørrebros nye gårute. Den officielle åbning sker på Dronning Louises Bro (Nørrebro-enden), inden der opfordres til en tur ud på ruten.

Lanceringen af gå-ruten falder sammen med 48TIMER festival på Nørrebro, så der er god mulighed for at opleve en hel kulturbombe af lokal musik, mad, kunst, leg og aktiviteter langs ruten og på hele Nørrebro.

Lanceringen af gå-ruten markeres med tale af Marcus Vesterager (S), jazz og og en forfriskning. Bagefter har I som nogle af de første mulighed for at udforske hele eller dele af ruten fra web-app’en www.nbro.io, der fører gæsterne forbi nogle af de vigtigste seværdigheder og farverige Nørrebro-spots. I anledning af 48TIMER vil turen være krydret med oplevelser lige fra sæbekasseræs til smagsprøver og
udendørskoncerter.

KORT OM KNOW YOUR ’BRO:
Ruten er med til at åbne – måske ukendte – dele af Nørrebro op for de besøgende. Den viser vej til en række seværdigheder som Superkilen, Assistens Kirkegård og Sjællandsgade Bad. Vejen lægges også forbi bydelens mest spektakulære lommeparker, legepladser, gavlmalerier og handelsgader.

Nørrebro Lokaludvalg støtter med kridt til opstrengning af ruten henover sommeren 2018

DE BEDSTE HILSENER
Kultur N, Copenhagen Visitor Service og
Internationalisering & Turisme

Facebook

English:
Opening: Self-guided walking tour – Know your ‘bro

Get off the beaten track and become a temporary local by following the red dots on the map. The “Know your ‘bro”-walking tour offers an authentic twist to your Copenhagen stay by unfolding the cool and hip neighborhood of Nørrebro. Check out www.nbro.io

 

  Know your ‘bro // 48 TIMER festival

  Dronning Louises Bro

  Lørdag 12:00-15:00

  Gratis

Dronning Louises Bro