Jazzmobilen

Igen i år kaster Jazzmobilen med løs hånd guerilla-koncerter ud over Nørrebros gader og byrum. Denne gang har vi kastet en ekstra spand kul i maskinrummet og præsenterer en udvidet udgave af jazzmobilen på festivalen. Jazzmobilen vil i år nemlig blive kurateret af tre forskellige grupperinger repræsenteret på festivalen. Følg med på Facebook, hvor vi annoncerer de specifikke venues for både lørdag og søndag!

Se her: www.facebook.com/48TimerFestival/

Lørdag
Kl. 11-12: Sankt Hans Torv
Kl. 12-13: Dronning Louises Bro – åbningsevent for Know Your ‘Bro
Kl. 13-14: Byhaven2200 (ved Stefansgadekvarteret) – Den Gule Cirkel
Kl. 14-15: Den sorte plads – Things We Share
Kl. 15-19: Jazzklubben giver stafetten videre til Keep Nørrebro Weird-paraden, som har fokus på undergrunden og eksponerer de musiske aflejringer i brokvarteret. Jazzmobilen flankerer paraden og stiller op til live-acts i slipstrømmen.

Søndag: Pere Navarro Quintet (Ibiza)
Af alle mulige steder bliver det Ibiza! Herfra får vi spændende besøg af Pere Navarro Quintet. Kvintetten spiller en dugfrisk moderne jazz med stærk indflydelse fra latin og den mere urbane elektroniske scene.

Kl. 15-15.30: Dronning Louises Bro – Stol på Nørrebro
Kl. 16-17: Pladsen foran Stefanskirken
Kl. 17-18: Jazzmobilen og kvintetten runder af på Sankt Hans torv til årets Afslutningsfest!


English:
The Jazzmobile is the festivals mobile guerila venue for concerts. The Jazzmobile will play in different parks, in squares and through the streets during Saturday and Sunday.

 

  48TIMER & Nørrebro Jazzklub m.fl.

  Nørrebro 2200, spredt med løs hånd

  Lørdag 11:00-19:00 og Søndag 15.00-18.00

  Gratis

Blågård