FLORA DANICA – tillid og tatoveringer

Flora Danica er navnet på ét af verdens største samlede planteværker. Værket blev udgivet i 1761-1883, og er siden ændret et hav af gange. I anledningen af Nørrebros 48-timers Festival, bliver fire af plantemotiverne ændret igen, og motiverne er hemmelige lige indtil de er landet på huden. I SORT BLAEK i Ahornsgade, arbejdes der med illustrationer på hud. Indehaver og tatovør, Sigrid Benedikte Strøyer, laver fire fortolkninger af Flora Danica, som hun foreviger på fire forskellige personer (uden beregning). De fire skal findes blandt festivalens gæster.

SORT BLAEK bliver pyntet som en blomsterhule af en af landets dygtigste florister, Julius Iversen (aka Juiles De Fleure), der også er medejer af BB Blomster. Julius har en særlig evne til at skabe stemning og dynamik med sin tilgang til udsmykning med blomster og planter.

De fire der skal tatoveres i løbet af eventen, kommer ikke til at kende til det motiv der lander på deres arm. Det handler derfor om stor tillid til Sigrid Benedikte, en tillid Julius er med til at skabe med sin trykke hule af botanisk skønhed. Personerne skal stikke deres arm ind igennem et sort klæde. De kommer ikke til at se hvad der foregår på huden, men de kommer til at mærke det. Dels fordi det som bekendt niver lidt at blive tatoveret, og dels fordi de kan kommer til at kunne se publikums reaktion på deres nye tatovering; Sigrid bliver filmet imens hun arbejder, og filmen bliver vist til publikum samtidig.

VENTELISTE LUKKET – KOM OG SE SIGRID ARBEJDE

Send en mail på sortblaek@gmail.com hvis du/I vil lægge arm til projektet. Det er efter først-til-mølle-princippet, og når de fire der kommer først er booket ind, bliver der oprettet en venteliste. Sigrids værker kan ses på Facebook (Graphic Zoo Tattoo), og på Instagram (@sigridbenedikte) og @SORTBLAEK

Come and watch four brave festival guests get tattooed – without being able to see the motive before it’s finished. Tattoo artist and owner of SORT BLAEK, Sigrid Benedikte Strøyer, will interpret classical Flora Danica motives. The tattoo shop will be filled with flowers and from a screen the audience can follow the proces. 

 

  SORT BLAEK
  Ahornsgade 25, kld.th
  Lørdag 15:00–19:00
  Gratis – tilmeld på sortblaek@gmail.com!

SORT BLAEK