Bilal Irshed Trio i KoncertKirken

Oplev en hyldest til ouden, og hør den klassiske arabiske musik i en ny mesterlig fortolkning bakket op af cubanske rytmer.

Det arabiske strengeinstrument med den smukke klang, oud’en, troner centralt i den arabiske musiktradition. Bilal Irshed, en herboende palæstinensisk komponist og oud-virtuos, står herhjemme som en af de fremmeste eksponenter for oud’en. En sjælfuld musiker, der både dyrker den traditionelle mellemøstlige folkemusik og det klassiske arabiske repertoire, men som også lader oud’ens skønne og vemodige toner klinge i nye sammenhænge.

Bilal Irshed Trio består, foruden Bilal Irshed, af den danske bassist Rasmus Møldrup og den herboende cubanske perkussionist Yohan Ramon. De musikalske rødder er at finde i den klassiske arabiske musik, men Trioen bevæger sig ud i en helt ny kontekst hvor det tætte og organiske sammenspil mellem oud’en, nordisk jazz og cubanske rytmer har gjort trioen til noget helt særligt.

Trioen har eksisteret siden 2011 og har udsendt to albums – ’Compositions’ (2011) og ’Chronotope’ (2015). De har siden spillet et væld af koncerter.

Biletter: 100 dkk / stud. 50 dkk

Tjek Facebook-eventet her: Bilal Irshed Trio // 48 TIMER

 

  KoncertKirken

  Blågårds Plads 6a, 2200 København

  Lørdag 20:00-22:00

  100 kr. / stud. 50 kr.

KoncertKirken