OM 48 TIMER FESTIVAL

MULIGVIS DEN MEST SPÆNDENDE FESTIVAL PÅ NØRREBRO?

På 48 TIMER FESTIVAL er det kærligheden til Nørrebro, nye idéer, alsidighed og kreativitet, der skiller festivalen ud fra de andre.
Og trænger du til en lokal og spraglet kulturbombe, vil 48 TIMER FESTIVAL  endnu engang byde dig på et to-døgns oplevelsesmaraton, og invitere dig indenfor i Nørrebros inspirerende, sprudlende og helt unikke kulturliv.

Alle de arrangementer 48 TIMER FESTIVAL byder på, udspringer af Nørrebros ildsjæles vilde idéer, store tanker og dybe kærlighed til deres farverige og levende bydel, som de gerne vil dele med dig. Vi kan naturligvis ikke tage æren for al den herlighed. Æren er naturligvis Nørrebros kulturaktører, som igen i år har lagt sig i selen for at lave et smukt, spændende og på alle måder fantastisk program.

Du kan derfor se frem til et bredt udvalg af ganske særlige, skæve og berigende kulturoplevelser, som du ikke kan opleve andre steder.

48 TIMER FESTIVAL er en festival dedikeret til Nørrebros kulturliv, og alt hvad der dertil medhører. Profilen er altså på en gang stram og sprudlende, og programmet byder altid på skæve og alsidige kulturarrangementer, som man ikke lige kan opleve på andre festivaler.

Politikens begrundelse for at nominere 48 TIMER FESTIVAL til iByen-prisen 2016 for årets festival

ARRANGEMENTER FOR ENHVER SMAG

48 TIMER FESTIVAL så dagens lys i 2012 i samarbejde med 40 arrangører og 6.000 besøgende. Siden 2012 har festivalen vokset meget – med nøjagtig det samme mål for øje, nemlig at pryde festivalprogrammet med et mix af alsidige kulturarrangementer, hvor fællesnævneren er skæv og sjov Nørrebros kultur. Der vil igen i år være arrangementer for enhver smag –  som alle vil give dig en på opleveren, som du sjældent vil glemme!

Vi glæder os til at give dig et ægte skud Nørrebro-kultur!

NØRREBRO ER HELT UNIK

Nørrebros kulturliv er ganske særligt, og det vil 48 TIMER FESTIVAL gerne vise frem. Den pibler frem i hverdagen og bærer præg af både arbejderhjem, sociale boligbyggerier og gentrificerede andelskvarteterer. Alt sammen tæt placeret på godt kun 4 kvadratkilometer, i et at de tætteste befolkede områder i København. Det skaber unikke betingelser for mangfoldighed og kultur. Derfor laver vi 48 TIMER FESTIVAL, da vi ønsker at give det kulturelle vækstlag en ramme og en scene om deres idéer, projekter og kreative happenings. Også for at fremme nye samarbejder og brobygning mellem bydelens mange aktører og borgere. Hvad enten de er kunstnere, foreninger, frivillige eller forretningsdrivende. Resultatet er en levende kulturfestival, som lever og ånder for Nørrebro.

God fornøjelse!

Niels Ladefoged

Festivalleder, 48 TIMER FESTIVAL

48 TIMER FESTIVAL

27.-29. APRIL 2018